Haneseth Kirkenes AS

Epost
kirkenes@haneseth.no

Om oss

Haneseth Kirkenes ble etablert i oktober 2014. Vi prosjekterer og utfører service på alle typer elektriske anlegg. Vårt markedsområde er i hovedsak Kirkenes og omegn

08.12.201610:12 Tommy Børli

Våre kunder er private, næringsliv, industri, offentlig etater, e-verk, samt flere landsdekkende firma. Vi utfører:

• Elektroinstallasjoner i bolig, næringsbygg, landbruk og industri.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • El-kontroller

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2019 passert 320 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Ådne H Jenssen
Installatør GrL, Gr.H. EKOM